Schładzarki szokowe ze stali nierdzewnej to produkt firmy Eurostal, przeznaczony przede wszystkim dla nowoczesnych kuchni. Ten rodzaj urządzeń jest wykorzystywany przez najlepszych kucharzy, którzy nie mogą marnować czasu na długotrwałe schładzanie potraw. Schładzarki szokowe ze stali nierdzewnej pozwalają na błyskawiczne przyrządzanie lodów, kremów deserowych i innych deserów, które mają być podane w bardzo niskiej temperaturze. Poza tym schładzarki szokowe przydają się tez przy tworzeniu dań słonych, na przykład różnego rodzaju galaret, które w niskiej temperaturze błyskawicznie zastygają. Schładzarki stosuje się także do przygotowywania dań kuchni molekularnej. Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej jest nie tylko bardzo efektowna, ale i łatwa w utrzymaniu czystości. Można bez problemu ją czyścić, a do tego cieszyć się jej bardzo nowoczesnym wyglądem. Eurostal oferuje poza schładzarkami także inne elementy, pozwalające na kompletne wyposażenie kuchni w restauracjach, salach firm gastronomicznych albo pomieszczeniach produkcyjnych firm cateringowych.

Duże donice do przestronnego salonu
Salony o dużej powierzchni dają właścicielom więcej korzyści. Mogą oni do takich miejsc kupić znacznie większe, a przez to bardziej widoczne przedmioty i dzięki temu sprawić, że całe pomieszczenie nabierze wyjątkowego wyrazu. W tego rodzaju zakupach należy dobrze ocenić ilość wolnej przestrzeni w salo...